Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

септември 2018

Почитувани кандидати, Ве известуваме дека ПРИЕМНИТЕ ИСПИТИ за сите пријавени кандидати за упис на нашот Универзитет во новата учебна 2018/19 година ќе се одржат на 12,13 и 14 септември во термините од 11 до 14 часот, и тоа за сите катедри на:Факултетот за филмски уметности(Филмска режија, Камера, Монтажа, Продукција, Фотографија, Музичка продукција, Анимација), заедно со новата студиска програма Филм и дигитални медиуми,на Факултетот