Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

Пријава за студирање

Универзитетот ЕУРОПА ПРИМА веќе 13 години успешно ги школува уметниците на модерното време. Ние ја обединуваме уметноста и технологијата со што ви даваме образование кое ви гарантира успешна уметничка кариера.

Овде се пријавувате за наставната прогарама која ја сакате. Ако утврдиме дека се исполнети сите услови за вашето запишување, ќе ни биде драго да ви посакаме „Добредојде“.

Кога ќе ја пополните пријавата, ќе ви се јави нашиот администратор за запишување. Доколку имате прашања, слободно јавете се во службата за прием на телефон +389 2 3061 543, во работните денови од 10 до 14 часот.

За листата на пријавување на потенцијални кандидати на Универзитетот ЕУРОПА ПРИМА оставете ги вашите податоци овде.    Choose the faculty you want to enroll


    Театарска режија / Theatre directingАктерска игра / ActingДраматургија / DramaturgyФилмска и ТВ режија / Film and TV directingФилмска и ТВ камера / Film and TV camera operatorФилмска и ТВ монтажа / Film and TV editingФотографија / PhotographyАнимација / AnimationПродукција / ProductionФилм и дигитални медиуми / Film and digital mediaЗвучен инженеринг / Sound engineeringСовремен танц / Contemporary danceКомпозиција / Audio compositionВокален оддел / Vocal sectionИнструментален оддел / Instrument section