Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

Image Alt

Контакт

Контактирајте не

ул. Никола Русински бр. 1

1000 Скопје, Македонија

Тел: +389 2 3061543

Понеделник - Петок | 09.00 до 18.00 часот

info@europaprima.com