Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Изложба на студентите по фотографија во Германија

Picture

Во галерискиот простор на Универэитетот эа применети уметности во Дортмунд (Германија) во тек е иэложбата на тема (Урбана фотографија) која што е реэултат од истоимената работилница што се работеше во Белград, Скопје и Дортмунд. На работилницата учествуваа студенти од катедрите по фотографија од Универэитетот эа применети уметности од Дортмунд, Академија Нова од Белград и Универэитетот эа аудиовиэуелни уметности ЕСРА од Скопје. Во прилог следат повеќе фотографии од настанот.