Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ, ПАРТНЕР ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ТРАВНИК, БИХ

УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ, ПАРТНЕР ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ТРАВНИК, БИХ

 

Меѓународниот универзитет Травник, во соработка со академските партнери Универзитетот „АНГЕЛ КАНЧЕВ“, од  Русе, Бугарија и Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕФТА, Република Македонија ја организираат XX меѓународната конференција „ЕКОНОМИЈА И ГЛОБАЛИЗАЦИЈА, ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО И МЕДИУМИТЕ ВО КОНТЕКСТ НА ДИГИТАЛИЗАЦИЈАТА ВО ЗЕМЈИТЕ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН“ што ќе се одржи на 13 и 14 декември 2019 година во Власиќ, хотел Пахуjица.