Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Универзитетот ЕСРА доделува 2 стипендии во соработка со Ракометниот клуб Металург

Picture

Биди и ти дел од тимот на Металург
Ракометниот Клуб Металург, во соработка со Универзитетот за Аудиовизуелни Уметности, Есра Париз-Скопје-Њујорк, доделува по една целосна стипендија за студирање на катедрите Филмска и Тв Камера и Филмска и ТВ Монтажа. Добитниците на двете стипендии ќе ја имаат привилегијата да ги снимаат сите натпревари на Металург во Македонија, да соработуваат и да се дружат со тимот. Кандидатите и кандидатките е пожелно да имаат претходно искуство со камера или монтажа. Повеќе информации може да се добијат на телефонскиот број 02-3061543 или на маил адресите: info@esra.com.mk и produkcija@esra.com.mk.