Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Седмо издание на Фестивалот на Францускиот Филм

Picture

По шесте успешни изданија, со задоволство ви го најавуваме овогодишното седмото издание на Фестивалот на француски филм во Македонија, кое ветува богата понуда со филмови и реномирани синеасти!
Седмото издание на Фестивалот на францускиот филм во Македонија ќе се одржи во периодот од 18 до 22 ЈУНИ 2014. Свеченото отворање е закажано за, среда 18 јуни 2014, со почеток во 20 часот, во киното „Милениум“.
Целосната програма може да ја погледнте на следниот ЛИНК.