Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Премиера на филмот “Детето во светот”

Picture

Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕСРА, Министерството за култура на Р. Македонија, Македонската Радио Телевизија, Агенција за филм на Р. Македонија и Аурора Турс, Ве покануваат на премиерата на документарниот филм “Детето во светот” (80 мин), посветен на култниот македонски патеписец и документарист Љубе Цветановски.
Премиерата ќе се одржи во понеделник 16 јуни, со почеток во 20 часот, во Cineplexx, (Карпош 3, City Mall, втори спрат). По проекцијата ќе биде организиран мал коктел, како и промоција на книгите “Патуваме-Сонуваме” и второто издание на книгата “Детето во мене”.
FACEBOOK EVENT