Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

ОТВОРЕНИТЕ ПОРТИ НА ЕФТА ЕКСКЛУЗИВНО НА BACKSTAGE

               Отворените порти на УАУ ЕФТА  продолжуваат на 12 и 13 септември. Сите заитересирани можат да не посетат во нашите простории од 11 до 14 часот, каде што ќе можат да се запознаат со нашите програми и активности.
                   ПРИЕМНИТЕ ИСПИТИ за сите допонително пријавени кандидати ќе се одржат на 12.09.2016 во 10 ч.  Крајниот рок за пријавување на додипломски студии е 01.10.2016.
               Свечениот почеток на учебната 2016/2017 година, доделувањњето на дипломите и индексите на новозапишаните студенти ќе одржи на 21 септември во 11:30 часот, во Салата на Кинотека на Македонија.
                    За најдобрите кандидати УАУ ЕФТА ќе обезбеди 50 % попуст на школарината, а изборот ќе биде направен врз основа на постигнатите успеси во образовниот и кариерниот развој на кандидатите, како и од оценката на стручната комисија.

               Во продолжение можете да погледнете прилогот на Backstage од првиот ден на Отворените порти.