Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

декември 2018

Во рамките на проектот на Универзитетот за аудиовизуелни уметности, Европска Филмска Театарска и Танцова Академија, ЕФТА-Скопје, „Млади Европејци - Млада Европа на Балканот“, поддржан од Министерството за култура на Република Македонија, во среда на 19.12.2018 година, со почеток во 12:30 часот, ќе се одржи завршната презентација на манифестцијата во објекот на ЈП Македноски железници - Инфраструктура во склоп на Железничката станица Скопје.По претставувањето на настанот пред младите во Ресен, Крива Паланка, Кочани и Штип