Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

декември 2014

Ректорот на Универзитетот за аудиовизуелни уметности Јордан Плевнеш, како специјален гостин на форумот „Предизвици и можности за балканското лидерство денес“, организиран од страна на Претседателот на Република Македонија, Г-динот Ѓорге Иванов, учествуваше со својата беседа "Иднината на аудиовизуелната револуција во интеграцијата на Балканот во Европа". Неговиот настап, заедно со Амбасадорката на Франција во Македонија, Г-ѓата Лоранс Оер и Професорот од Колумбија Универзитетот од САД, Г-динот Горазд Росоклија, предизвика голем интерес помеѓу младите