Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Свечена проекција на филмот „Со Љубов“ на Илија Цветковски

Picture

По повод одбележувањето на исклучителниот успех што го постигна документарниот филм „Со Љубов“ на дипломираниот режисер на Универзитетот за аудиовизуелни уметности, Илија Цветковски во меѓународни рамки, нашиот универзитет организира свечена кино проекција во Кинотека на Македонија, на 30 октомври 2017 година, со почеток во 17:00 часот. После проекцијата ќе има отворена трибина каде што публиката ќе има можност директно да разговара со авторот на филмот. Влезот е слободен!