Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Прв академски час на Универзитетот за аудиовизуелни уметности

Прилог на Backstage од првиот академски час на Универзитетот за аудиовизуелни уметности.
Сите заинтересирани кандидати ги потесетуваме дека уписите за додипломски студии траат до 1 Октомври 2015, а за постдипломски до 1 Ноември 2015.