Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Премиера на филмот “Детето во светот” на Манаки

Ве покануваме на официјалната премиера на документарниот филм за Љубе Цветановски која ќе се случи во рамките на Интернационалниот фестивал на филмска камера “Браќа Манаки” во Битола. 
Петок 25 Септември, почеток во 19 часот, Народен театар – Битола,