Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Посета на Бојана Филм

Минатата недела (на 31 март), група студенти и професори на Универзитетот за аудиовизуелни уметности, беше во посета на студиото Бојана Филм, во Софија, Р. Бугарија. Во прилог следат повеќе фотографии од посетата.