Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Натпревар и работилница “Моето прво видео”

Учествувајте и освојте престој во Франција!

Францускиот институт во Скопје, асоцијацијата „Метаморфозис“ и регионот Долна Нормандија Ве покануваат да земете учество на Работилницата / Натпреварот “Моето прво мини-видео”, кој се организира во рамките на 8-то издание на Фестивалот на француски филм fff.mk.

Сите информации се достапни на: http://www.ifs.mk/mk/Home/CultureContent/1318, а за повеќе информации може да се обратите на маил адресата: olgica.krstevska@ifs.mk.