Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Театарска библиографија

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПУБЛИКАЦИЈАТА

  • Автор: Ристе Стефановски
  • Издавачка куќа: Универзитет за Аудиовисуелни Уметности „ЕФТА“ – Скопје
  • ИСБН: 
  • Година на издавање: 
  • Број на страни: 
  • Димензии: 176/250
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски