Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Кинестетични наративи

Кинестетични наративи

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПУБЛИКАЦИЈАТА

  • Автор: Горан Тренчовски
  • Издавачка куќа: Универзитет за Аудиовисуелни Уметности „ЕФТА“ – Скопје
  • ИСБН: 
  • Година на издавање: 
  • Број на страни: 
  • Димензии: 175/240
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски