Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

МТВ – Документарни емисии

Текстовите што се поместени во книгата се само еден мал дел од богатата документарна ризница од творештвото на авторот кој има изработено повеке од 400 документарни филмови за време на неговата актива во МТВ од 1974 до 2014. Тука се дадени само некој карактеристични личности и настани кој заслужуваат посериозен однос при читањето на текстот, а секако дека отвараат и даваат можности за повторни согледби за одредени историски настани

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПУБЛИКАЦИЈАТА

  • Автор: Мишо Нетков
  • Издавачка куќа: Интернационален Универзитет Еуропа Прима
  • ИСБН: ISBN 987-608-455-32-2
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страни: 307
  • Димензии: 176/250
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски