Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

МТВ – афирматор на македонската колективна меморија

Во книгата се презентирани бројни наслови (емисии ) на авторот на книгата, кој се одени на програмата на МТВ, а отпосле, со помош на научна лабораторија обработени и презентирани по разни сипозиуми во земјата и странство.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПУБЛИКАЦИЈАТА

  • Автор: Мишо Нетков
  • Издавачка куќа: Интернационален Универзитет Еуропа Прима
  • ИСБН: ISBN 978-608-4555-34-6
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страни: 195
  • Димензии: 176/250
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски