Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Мојот прозорец кон светот

Мојот прозорец кон светот

Насловите што се поместени во книгата се текстови на авторот на чија база се правени патеписни емисии. Текстовите се однесуваат на разни географски позиции и локации (градови, мали населени места, интересни географски локалитети) во Македонија и светот, забележани од авторот од неговите бројни патувања а обработени и презентирани на програмата на МТВ-Документарна програма.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПУБЛИКАЦИЈАТА

  • Автор: Мишо Нетков
  • Издавачка куќа: Интернационален Универзитет Еуропа Прима
  • ИСБН: 987-608-455-31-5
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страни: 177
  • Димензии: 176/250
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски