Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

a

Еуропа Прима

Медиумски лавиринти

Книгата, на некој начин е огледало во кое секој оној што ќе ја прочита ке може да се види себеси,поточно да дојде до сознание на кое ниво на медиумска писменост се наоѓа. Во неа се поместени петнаесетина наслови од сверата на медиумската култура, кои на некој начин фрлаат светлина на многу актуелни теми без кои денес  нашето живеење не би можело да се замисли.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПУБЛИКАЦИЈАТА

  • Автор: Мишо Нетков
  • Издавачка куќа: Интернационален Универзитет Еуропа Прима
  • ИСБН: 978-608-4555-33-9
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страни: 196
  • Димензии: 176/250
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски