Тел: +389 2 3061543 | Факс: +389 2 3067 609 | Следете нѐ на:

Запиши се на Еуропа Прима

Преземете го конкурсот за упис во учебната 2020/2021 година

Информации и пријава

Запиши се креативно!

Виртуелна прошетка

Ѕирнете во нашите простории уште пред да пристигнете.

Doctor Honoris Causa

Didier Deschamps

Kudsi Erguner

Abdulah Sidran (October 2, 1944 in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina), often referred to by his nickname Avdo, is a Bosnian writer and poet who is renowned for his screenplays and dramas. His major works include Šahbaza, Bone and meat, The Sarajevo tomb (Sarajevski tabut), Why is Venice sinking (Zašto tone Venecija), several books of poetry, and screenplays for award-winning movies from the Former Yugoslavia, such as the Oscar-nominated When Father Was Away on Business and Do You Remember Dolly Bell?, [...]

Abdulah Sidran

Abdulah Sidran (October 2, 1944 in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina), often referred to by his nickname Avdo, is a Bosnian writer and poet who is renowned for his screenplays and dramas. His major works include Šahbaza, Bone and meat, The Sarajevo tomb (Sarajevski tabut), Why is Venice sinking (Zašto tone Venecija), several books of poetry, and screenplays for award-winning movies from the Former Yugoslavia, such as the Oscar-nominated When Father Was Away on Business and Do You Remember Dolly Bell?, [...]

Консултации

Термини и распоред на консултации и индивидуални состаноци со професори и асистенти.

Литература

Дигитални материјали, скрипти и учебници потребни за полагање испити и работа на часови.

Why choose Us

Many successful years of experience in the education make us leaders in this field.
Mentorship 0
Education 0
Learning 0
Motivation 0

Контакт

За сите прашања во врска со студиските програми и катедрите обратете се на нашиот факултет во работното време или пак директно преку контакт форма.

ул. Никола Русински бр. 1, 1000 Скопје, Македонија

+389 2 306 15 43

Пон - пет | 8.00 - 16.00

info@esra.com.mk